Maatregelen corona virus


Inmiddels is restaurant Vrijdag weer geopend en hebben we vele klanten alweer een smaakvolle en gezellige avond kunnen bezorgen. Om u bezoek in goede en vooral veilig lijnen te laten verlopen volgen wij de regels die zijn opgesteld door het RIVM en het Kabinet.

We vragen u om bij binnenkomst in ons restaurant uw handen te ontsmetten. Verspreid door de zaak staan desinfecteer middelen waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast vind er bij aankomst een gesprek plaats. Dit controlegesprek zal kort duren. Bij de kassa liggen formulieren voor het bron- en contact onderzoek van de GGD. Wij vragen u om deze formulieren in te vullen en af te geven bij de kassa

In het restaurant hebben wij een looproute en een aantal wachtstrepen om zo duidelijk de afstand te kunnen bewaren. We vragen u om tijdens het bezoek ten alle tijde 1,5 meter afstand met andere gasten en personeel te houden. Het personeel zal ook zijn best doen om afstand met u te bewaren, daarom vragen wij u om de borden op de hoek of op een andere tafel neer te zetten, zo kunnen wij ze met afstand meenemen.

Daarnaast hebben wij nog maar beperkte plekken op een avond. Het is daarom verplicht om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Het kan zijn dat u een automatische bevestiging ontvangt van ons, maar dit is geen garantie dat er plek is. Dit is een bevestiging dat de reservering ontvangen is. U krijgt van ons een tweede bevestiging wanneer uw reservering door kan gaan. We raden aan om op tijd te reserveren en te annuleren, dit omdat wij snel volgeboekt zijn.

Wij raden u aan om wanneer u zich niet lekker voelt of last heeft van verkoudheidsklachten/ ziekteverschijnselen thuis te blijven. Mocht u zich niet houden aan de geldende regels dan kan uw toegang tot restaurant Vrijdag helaas ontzegd worden. De veiligheid van U, andere gasten en onze medewerkers staat voorop.

Mochten er vragen zijn, horen we het graag!

Met groet,
Team Restaurant Vrijdag!